tirsdag 14. februar 2012

The Dark Knight Rises Trailer







REGI: Christopher Nolan
MED: Christian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy, Gary Oldman, Joseph Gordon-Levitt, Michael Caine, Morgan Freeman, Liam Neeson og Matthew Modine!!!
GENRE: Epic action!



Ja, for en utrolig rollebesetning!


Nå er endelig den avgjørende timen kommet for Batman. Også for nok en superheltfilm her i Trailershow, denne av den mørkere sorten. Og for noen forventninger denne filmen blir møtt! Jeg har hørt folk kalle forgjengeren The Dark Knight den beste heltefilmen noensinne, og selv om jeg slett ikke er enig kan vel ingen nekte for at den er et sant mesterverk. Når vi har å gjøre med regissør Christopher Nolan er ikke skuffelse et sentralt nøkkelord, noensinne. Hvem vet, kanskje har han et sort får i seg, men i så fall har han nok fått det låst fast godt inni et polstret bur!


Traileren er dessverre ikke så imponerende som man ville ha regnet med. Den har helt klart en særegen stil, men setter likevel filmen i et nok så tungt, kjedelig lys. Ikke at dette nødvendigvis er en negativ ting for kinoresultatets skyld, det bare kler ikke en trailer for enn så konkluderende storfilm som The Dark Knight Rises. Kanskje dette er med vilje? Det tredje og siste kapittelet i Nolans saga om Batman kommer til å være fult av drama og er en film som står for mer en hjernedød action og eksplosiv moro. Jeg skal likevel ikke klage for mye. Som dere kanskje har sett er det minst 1 eksplosjon i traileren, og den ser ganske rompesparkende ut!






En siste ting jeg må klage på, hvis jeg får klage, er at The Dark Knight Rises har en smålig skuffende rollebesetning når det kommer til fiendene helten må bekjempe. Ikke skuespillermessig, på langt nær, men karakterene fra Batman-universet den velger å ta i bruk – det er bare noe som mangler. En ekte fiende. Catwoman er for sympatisk og Bane er bare en leiemorder. Heldigvis er Christopher Nolan en mann for sin tvist, så kanskje en stor awesome skurk venter på oss i skyggende? Dette er noe jeg bare blir nødt til å finne ut av! Dessuten blir det definitivt en ny På kino med Simensen for denne filmen (for en gangs skyld)! Tiden vil vise.



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar