søndag 31. mars 2013

TOPP 10 SKUESPILLERE SOM MINNER VAGT OM HVERANDRE

Jeg hadde absolutt ingenting annet å skrive om i dag, så jeg valgte å gå for en liste - noe som ofte er det letteste man kan gjøre så lenge du slipper å velge spesifikke favoritter.
   Mange skuespillere minner vagt om hverandre. Dette er noe man oftest legger merke til i starten av en skuespillers karriere. Hvorfor? Sannsynligvis fordi man ikke har sett fjeset til nykommeren før og derfor prøver å forbinde ham med et fjes man kjenner. Noen ganger minner personen bare vagt, andre ganger så mye at det kan være direkte skummelt. Bare for moro skyld har jeg altså bestemt meg for å velge ut 10 eksempler innen skuespillere som minner meg om andre skuespillere i utseende og/eller væremåte. Kanskje de ikke alle er klingene like, men de kan ha lurt meg godt ved første øyenkast!

10. JOE PESCI OG DAVID LEE ROTH:

Nå, David Lee Roth er ikke skuespiller, men rettere sagt den originale frontmannen i Van Halen. Selv om Joe Pesci er en anelse lavere i høyde og aldri har løpt rundt på scenen i mageløst trikot begynner likhetene å trekke seg nærmere og nærmere jo eldre disse to kjendisene blir. En ting er sikkert, de er fremdeles to kule gamle gutter!9. GIOVANNI RIBISI OG JOHNNY KNOXVILLE:

Selv om Giovanni Ribisi var med i Contraband har han nok aldri gjort like mye dumt som Johnny Knoxville. Likevel ser de merksnodig like ut ved første øyenkast! Faktisk var jeg sikker på at det var Johnny Knoxville som spilte den lille forræderske dusten i The Postman når jeg var liten!

8. PAUL WALKER OG UNGE MEL GIBSON:

Jeg vet jeg ikke er den første som sier dette, men ser ikke Paul Walker mistenkelig ut som en ung Mel Gibson fra slutten av 70-tallet? Jo, det vil jeg fastslå at han i bunn og grunn gjør! Nå som årene har gått er dessverre alle likhetstrekk borte vekk, som om noen har krøllet sammen arket, revet det opp igjen og dekket hullene med blanko.7. OLIVER REED OG… JAMES EARL JONES?

Ja… Jeg må prøve å si dette uten å være kontroversiell, men det er bare noe som får meg til å føle at Oliver Reed ser ut som en hvit James Earle Jones! De er ikke øyeblikkelig like, men væremåten og stålblikket tar over helt for meg her og sender paret opp til sjuendeplass på lista!
6. STEPHEN LACK OG TOPHER GRACE:

Kom igjen, ligner ikke hovedrollen fra David Cronenbergs Scanners litt på Eric Forman? Kom igjen! Han kunne i det minste vært storebroren! Sjekk ut Scanners for bedre bilder, ettersom Stephen Lack aldri kom så langt med karrieren sin og derfor ikke er så lett å finne bilder av.5. NATALIE PORTMAN OG KEIRA KNIGHTLEY:

Natalie Portman startet karrieren sin mye tidligere enn Keira Knightley, men av en eller annen grunn har jeg ofte funnet meg selv blande dem sammen i godteskåla. Jeg vet ikke hvorfor, for de er ikke SÅ like. Kanskje det er fordi begge to var i The Phantom Menace..4. CILLIAN MURPHY OG CHRISTIAN BORROMEO

Dette har jeg nevnt en gang før, for lenge siden, men det merkelig hvor mye disse skuespillerne ligner på hverandre. Dessverre er det vanskelig å finne gode bilder av Christian Borromeo, så sjekk ut den fantastiske The House on the Edge of the Park, så er det ingen tvil om at jeg har gode poenger her!
3. TOM HARDY OG LOGAN MARSHALL-GREEN:

Jeg falt nesten baklengs ut av godstolen når jeg endelig så Prometheus og selv om jeg likte filmen var det ikke derfor jeg ble så overasket. Jeg ble overasket fordi Logan Marshall-Green ligner så jævli på Tom Hardy! Hvis Tom Hardy hadde vært tynner i fjeset og fra USA hadde han ikke eksistert, han hadde vært skyggen til Logan Marshall-Green!


2. JAVIER BARDEM OG JEFFREY DEAN MORGAN:

Her trenger jeg egentlig ikke å si noe som helst, for et bilde sier mer enn 1000000000000 ord. Hadde Javier Bardem tatt en nesejobb som resten av Hollywood vet vi akkurat hvordan han hadde blitt seende ut.


1. JAMES BROLIN OG CHRISTIAN BALE!

Ok! Ok! Dere visste det ville komme, for dette er et så skummelt tilfelle at jeg nesten får hakeslepp i underbuksa! Det skulle jammen ikke forundre meg om James Brolin faktisk er Christian Bales far, men har valgt å holde det hemmelig i alle år. Førsteplass på lista kunne ikke gått til noen andre. Hadde det ikke vært for det merkelige røde skjegget til Bale hadde det ikke vært noen forskjell i det hele tatt!  Før jeg logger ut. Har noen noensinne lagt merke til noe morsomt med coveret til Rainbows Long Live Rock ’n’ Roll? Alle medlemmene ser mistenkelig ut som medlemmer fra Iron Maiden, bare at dette er 12 år før denne besetningen av Iron Maiden eksisterte! Faktumet er merksnodig på absolutt alle muntlige og skriftlige måter. Jeg må nok bare gå og legge meg før jeg tar av helt her.


2 kommentarer: