tirsdag 12. februar 2013

jOBS Trailer







REGI: Joshua Michael Stern

MED: Ashton Kutcher, Josh Gad, 
Dermot Mulroney, Matthew Modine, 
J. K. Simmons og James Woods




Ok, ok, jeg vet hva alle tenker. Ashton Kutcher som Steve Jobs? Ja, jeg måtte se bildene for å tro det selv og deretter traileren, selv om det ikke egentlig er en trailer, men et aktuelt klipp på 60 sekunder. Prøver filmen å gjenskape suksessen The Social Network oppnådde? Vanskelig å si. Her er det bare å vente i spenning! jOBS, som ikke kunne blitt stil-stavet på en tåpeligere måte innen t-skjorte-bransjen, er regissert av Joshua Michael Stern, mannen som ga oss Swing Vote. I teorien lover ikke dette godt! Likevel kan det se ut som han har lagt lidenskap i arbeidet sitt her, så mye at han faktisk har dratt til California og filmet scener i Steve Jobs barndomshjem. Litt utenom den typiske normen og det liker jeg. Dessverre har filmen allerede møtt en del negativ kritikk, blant annet fra Apple-utvikler Steve Wozniak, som i filmen portretteres av Josh Gad.






Ashton Kutcher er ikke den kjipe tosken alle skal ha det til. Jeg liker fyren, han har bare valgt feil roller i alle år. Faktisk er Kelso en av favorittkarakterene mine fra That '70s Show, ikke fordi han er en idiot, men fordi det ofte kan virke som Kelso har perfekt humoristisk timing og bare later som han er dum for moro skyld. Dette er selvfølgelig ikke tilfellet med Michael Kelso, men jeg tror det kanskje kan ha meningen i starten av serien, der Kelso egentlig er mer som en kødd uten forståelse for andre enn en liten gutt i mannekropp som han ble senere. Likevel, Ashton Kutcher spiller denne rollen så effektivt fantastisk, med så mye liv og fysisk komedie, at man skulle tro han møtte opp på settet i høy tilstand uten å vite at det var kameraer til stede. Den senere karrieren hans har dessverre ikke vært like effektiv.


Etter elendige drittfilmer som Dude Where’s My Car, Just Married og My Boss’s Daugther prøvde Kutcher en mer dramatisk retning med The Butterfly Effect, som på tross av rettmessig slakt ble en enorm publikumssuksess. Siden har Kutcher kommet og gått, men har av en eller annen grunn klart å holde en fot i rampelyset, spesielt nå nylig når Chuck Lorre bestemte seg for å dra ut strikken Two and a Half Men ennå litt lenger. Nå, etter alt tullet han har prakket på seg etter That '70s Show, skal Kutcher altså inn i det seriøse territoriet igjen, i rollen som Apple-grunnlegger Steve Jobs, en mann jeg ikke egentlig vet noen ting om. Er Kutcher en god match? Kommenter gjerne som svar! Jeg ser personlig litt frem til denne filmen, spesielt siden James Woods er med!









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar