fredag 17. februar 2012

The Bourne Legacy Trailer





REGI: Tony Gilroy
GENRE: Action


Strålende! Nok en film om Jason Bourne, og selv uten Matt Damon virker denne oppfølgeren lovende. Når det kommer til nummer 1, The Bourne Identity, er den min soneklare favoritt blant de tre første. Den er bedre lappet sammen enn de to andre og har ikke like gærne kameramenn som hopper rundt i alle vinkler og aldri står stille. Med andre ord, shaky-cam. Dette gjorde The Bourne Supremacy og The Bourne Ultimatium nesten umulig for meg å nyte til tider. Heldigvis ser denne nye Bourne-filmen bedre plastret ut!


Med Jeremy Renner i hovedrollen, ikke som Jason Bourne, men som en spesialagenten Kenneth Gidson, og tidligere karakterer som Joan Allen og David Strathairn tilbake på skjermen later dette til å bli en fin rekke drittsekker på samme sted. Da ønsker jeg også nykommer Edward Norton hjertelig velkommen!


Traileren ser igjen ut som om den prøver å være Inception! Musikken er buldrende og det visuelle i fokus. Men The Bourne Legacy ser likevel utrolig hengivende ut, noe som trekker i forventningsbåndene mine!




God helg!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar